Ευέλικτα & Οικονομικά

Η Φιλοσοφια μας

Προγραμματισμος ραντεβου

Εξέταση- ιατρικό ιστορικό- ανάλυση παραγόντων κινδύνου (γραπτή άδεια από το γιατρό αν υπάρχουν παράγοντες κινδύνου)-ερωτηματολόγιο

Close Up

Η σειρά που ακολουθεί ο σχεδιασμός ενός προσωπικού προγράμματος είναι: Εξέταση φυσικής κατάστασης, πίεση αίματος ηρεμίας και καρδιακός σφυγμός, σωματικό βάρος, σύνθεση σώματος (σωματομέτρηση-λιπομέτρηση), ορθοσωμική αξιολόγηση, ευκαμψία-τεστς μυικών βραχύνσεων, μυική δύναμη, αντοχή, ισχύς, Συλλογή - παρουσίαση αποτελεσμάτων, Συμβουλές διατροφής, Πρόγραμμα άσκησης, Επανάληψη αξιολόγησης.

Τα προγραμματα

ΔΩΡΕΑΝ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Mε μεγαλύτερη από τρίμηνη συνδρομή θα σας παρέχεται δωρεάν λιπομέτρηση και πρόγραμμα διατροφής κάθε 15 ημέρες.

Ενδυναμωση με TRX
Home Training & Pilates
Αυτοαμυνα
  • Κιναισθητική ικανότητα (την ικανότητα του σώματος να συντονίζει την κίνηση και να αντιλαμβάνεται τη θέση του στο χώρο και το χρόνο). Ισορροπία και δυνατότητα αύξησης της δύναμης του κορμού και ιδιαίτερα των κοιλιακών μυών και ενίσχυση της αντοχής των αρθρώσεων, χωρίς αυτές να επιβαρύνονται. Το TRX προσφέρει ποικιλία πολυεπίπεδων ασκήσεων (3D) που γίνονται με το βάρος του σώματος (bodyweight exercises).

  • Μια ακολουθία απόλυτα ελεγμένων κινήσεων και ορθοσωματικών ασκήσεων με στόχο τη βελτίωση της δύναμης, της ευλυγισίας και της ισορροπίας, που προσφέρει στο σώμα ευεξία και τόνωση. Στα 10 μαθήματα νιώθεις τη διαφορά στο σώμα σου,στα 20 βλέπουν οι άλλοι τη διαφορά, στα 30 έχεις αποκτήσει νέο σώμα. Joseph H. Pilates

  • H Αυτοάμυνα είναι ένας τρόπος ζωής και μας προσφέρει τα μέσα για την ασφάλεια και τη προστασία της ζωής μας έτσι ώστε να αποκτήσουμε την αυτοπεπίθηση.

Αποτελεσματα

Κάνεις το σώμα σου πιο σφιχτό και με καλύτερο σχήμα. Αυτό συμβαίνει επειδή γυμνάζεις τους μύες, όχι επειδή αδυνατίζεις. Αποκτάς δύναμη στο σώμα, όχι όμως όγκο. Βελτιώνεις τη στάση σου, το συγχρονισμό του σώματος και την ισορροπία σου. Κάνεις πιο εύκαμπτους τους μύες σου, πιο ευλύγιστες τις αρθρώσεις σου. Μπορείς να κινηθείς πιο εύκολα και γρήγορα, και να προλαβαίνεις έτσι τους τραυματισμούς. Αυξάνεις όχι μόνο τη φυσική αλλά και τη νοητική σου δύναμη. Αυτό είναι σπουδαίο αν η ζωή σου είναι επίπονη ή αν αποθεραπεύεσαι από τραυματισμό. Ωστόσο μην ξεχνάς ότι το Pilates είναι άσκηση του σώματος (body conditioning), όχι θεραπεία. Ανακουφίζεσαι από τους πόνους της πλάτης. Μειώνεις το αίσθημα της κούρασης από την καθημερινή ζωή σου. Κοιμάσαι πιο καλά το βράδυ.

©2012 iShapeUp Personal Training created by Dstream - Follow me - Become a fan